Posicionament

Representem un nou concepte d’allotjament, basat en una tipologia marcada i serveis preferencials, esdevenint en el primer i únic ryokan japonès tradicional fora de Japó.

Per aquest motiu, hem de mantenir-nos com a punt de referencia europea i especialistes en allotjament preferencial i oferta de serveis d'estil japonès.

Pretenem posicionar-nos com a una alternativa realment atractiva als hotels convencionals i al turisme de masses, situant-nos un pas més enllà i creant un vincle amb la sostenibilitat dels recursos turístics, naturals i ambientals.

El respecte per la tradició històrica i la integració de l’ésser humà amb l’entorn natural són dos dels valors inherents més importants de la cultura japonesa. Adoptem com a propis aquests valors, convertint-los en premisses i traduint-ho directament en els nostres actes. Diferenciant-nos oferint la possibilitat de viure en primera persona l'hospitalitat, les tradicions i les costums de la cultura japonesa, caracteritzada per un servei personalitzat, tracte exclusiu i respectuós vers als hostes i les seves necessitats, anticipant-nos als seus requeriments i oferint solucions totalment personalitzades per a cada situació.

 

Algunes de les novetats que caracteritzen el nostre complex, són:

- La possibilitat d'allotjar-se a un ryokan tradicional japonès.

- Tots els serveis i productes que oferim, són únics i pioners a Espanya i a nivell europeu degut a ubicar-se a un recinte completament ambientat a l'estil japonès tradicional.

- El tracte i atenció al client que oferirem serà totalment personalitzat, tal i com es realitza als ryokan originals i molt diferenciats dels hotels occidentals.

- Establir-nos com a projecte turístic amb experiència japonesa, oferint:

· La possibilitat d'allotjar-se a habitacions i Suites privades totalment ambientades en la cultura japonesa, utilitzant terres de Tatami, llits tipus Futon i la possibilitat de relaxar-se a un Daiyokujo (bany comunitari japonès).

· Realització de diferents cursos i tallers relacionats amb la cultura japonesa, com per exemple aprendre a cuinar sushi, realitzar tallers d'origami o vestir-se amb kimonos, etc.

· Degustació culinària de la gastronomia japonesa, oferint plats tradicionals i sake.

· Disposar de salons privats de karaoke i projeccions audiovisuals.