Implicació laboral

S'ha calculat que per tal de poder cobrir les necessitats de l'activitat i serveis de l'hotel, es crearan de manera directe 18-25 llocs de treball a curt termini, dels quals cinc llocs inicials seran coberts per els promotors del projecte i preferiblement, per persones d'ètnia nativa japonesa.

Les altres contractacions de personal, es prioritzarà que fossin cobertes per residents de la població o proximitats, amb preferència per a persones joves i/o en situació d'atur.

Addicionalment, existeixen tasques que es cobriran amb contractacions temporals/puntuals de personal, segons situació, requeriments i evolució de la demanda:

- Acompanyants/Intèrprets

- Xofers

- Serveis d'SPA, estètica

- Massatgistes

- Fotògraf

- Càtering (cuiners, cambrers, etc.)

- Decoradors

- Altres tasques en esdeveniments puntuals (DJ, barmans, musics, etc.)

Població ocupada en el sector turístic
Per sexe. Catalunya. T4/2014–T4/2019

Font: Idescat, a partir de l’Enquesta de població activa de l’INE

És important que els nostres treballadors estiguin compromesos amb l'empresa i que gaudeixin del seu treball, per a que això es tradueixi directament en un millor servei i tracte als nostres clients. A canvi d'aquest compromís, volem gratificar als nostres treballadors amb bones condicions laborals així como una estabilitat per part d'ambdues parts.

La motivació del nostre personal, junt amb la qualitat del servei serà un dels pilars fonamentals de la nostra empresa. Pensem que l'aprenentatge i la formació continua són molt importants per a la sofisticació del treballador i obtenir l'excel·lència als nostres serveis i atenció.

Per aquest motiu, s'assignaran els horaris de manera adaptable per a les jornades laborals i els plans de descans per a contribuir i promoure la conciliació laboral amb la familiar i personal dels nostres treballadors, així com es desenvoluparan plans formatius personalitzats per a cada treballador i inclòs la realització de viatges formatius a Japó, com a motivació i gratificació addicional.