Missió

La nostra missió està basada en proporcionar als nostres clients l'oportunitat de gaudir d'un paratge únic i singular, amb un encant exclusiu, d'ambient agradable i tracte personalitzat.

Oferirem als nostres clients l'oportunitat de conèixer i d'apropar-los l'hospitalitat, les tradicions i les costums que caracteritzen la cultura japonesa, gaudint d'una experiència única a cada visita sense haver de viatjar a Japó i aprofitant els atractius d'un ambient on els nostres clients podran relaxar-se i gaudir de l'entorn i els punts d'interès turístic de la nostra regió.

“Oferir l'oportunitat de viure en primera persona l'hospitalitat, les tradicions i les costums que caracteritzen la cultura japonesa”

Filosofia

La nostra filosofia està focalitzada en la cerca activa de la satisfacció del client, adaptant-nos a les seves necessitats particulars.

Una mostra d'aquesta filosofia, es troba a l'essència de la pròpia hospitalitat japonesa, acompanyant en tot moment les necessitats i dubtes del client i garantint, satisfent i personalitzant cada petició. Com a tall d'exemple, adaptar cada àpat segons les seves preferències específiques personals i amb aliments de proximitat i qualitat.

A nivell corporatiu, tenim molt present la importància que tenen les persones dins de la nostra organització, per aquest motiu som un grup humà professional que treballarà protegint als seus treballadors amb diverses polítiques i accions concretes.